Milí knihomoli, ak sa Vám podarí "vyklikať" objednávku nad 20,- EUR, budeme radi, ak si v sekcii: https://www.daryzivota.sk/Knihy-zdarma-mozte-si-vybrat-pri-objednavke-nad-20-c19_0_1.htm vyberiete aj nejakú z knižiek zdarma.
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
pondelok - piatok: 7:30 - 16:30
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 39 € a máte dopravu ZADARMO
Novinky
08.04.2022
Edičné plány
ODKAZ NA EDIČNÉ PLÁNY čítať celé
Zobraziť všetky novinky

 

poloha-daryzivota

 

 
 
                                           

 
  1. Úvod
  2. Učebnice, odborná literatúra
  3. Stredoškolská výuka
  4. Iné predmety
  5. SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časť

SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časť

Gabriela Sládečková

Učebnica poskytuje prehľadné informácie o výžive človeka, základných živinách a o ich zastúpení v potravinách. V ďalších tematických celkoch sú spraco... celý popis
Dostupnosť
Skladom (zasielame do 24 hodín) 2 ks
Doba dodania
Doručenie 05.02.2023 do 16:00. Objednajte dnes do 12:00
Cena pred zľavou
26 €
21,32 €
19,38 €
bez DPH
ks
Číslo produktu:9904898
EAN kód:9788080918026
Vydavateľ:Expol pedagogika
Počet strán:100
Jazyk:slovenský
Väzba:brožované
Strážiť cenu / dostupnosť
  • Kompletné špecifikácie
  • Komentáre 0
  • SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časť
    SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 1. časť
    Skladom (zasielame do 24 hodín) 2 ks
    21,32 €
    19,38 € bez DPH
  • ks
Kompletné špecifikácie
Učebnica poskytuje prehľadné informácie o výžive človeka, základných živinách a o ich zastúpení v potravinách. V ďalších tematických celkoch sú spracované informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.

Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.

Dátum vydania: 25.11.2022
Vydanie: 1.
Väzba: brožovaná
ISBN: 978-80-8091-802-6
Strán: 100
Formát (mm): 210×297
Tovar zaradený v kategóriách
Kde nás nájdete

Bratislavská 12

Žilina, 010 01

Zaparkovať môžte na chodniku, priamo pred schodami do kancelárie. 

Kontakty
Logo
Daryzivota.sk
Katka
pondelok - piatok: 7:30 - 16:30
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk