- Úvod
- Učebnice, odborná literatúra
- Stredoškolská výuka
- Iné predmety
- SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť
SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časť
- Kompletné špecifikácie
- Komentáre 0
- SUROVINY pre 1. ročník učebného odboru PEKÁR, 2. časťSkladom (zasielame do 24 hodín) 5 ks21,32 €19,38 € bez DPH
Kompletné špecifikácie
Učebnica poskytuje prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín využívaných v pekárskej výrobe, vrátane ich skladovania a využitia. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.
Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
Dátum vydania: 25.11.2022
Vydanie: 1.
Väzba: brožovaná
ISBN: 978-80-8091-807-1
Strán: 90
Formát (mm): 210×297
Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.
Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.
Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.
Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.
Dátum vydania: 25.11.2022
Vydanie: 1.
Väzba: brožovaná
ISBN: 978-80-8091-807-1
Strán: 90
Formát (mm): 210×297
Tovar zaradený v kategóriách